21 april 2015

Verhuisfirma Oost-Vlaanderen

Hulp nodig bij je verhuizing in Oost-Vlaanderen? Kijk niet verder dan Verhuisfirma Waasmove!

Als u assistentie nodig hebt bij een verhuizing in Oost-Vlaanderen of u de volledige verhuizing uit handen wil geven en toevertrouwen aan experts dan kan Maasmove u verderhelpen. Wij kunnen assistentie leveren van 1 of meerdere verhuizers, met of zonder verhuislift en transport. Laat u het liever volledig over aan professionals, dan sturen wij ons ervaren team en zorgen we ervoor dat uw volledige inboedel veilig gedemonteerd, ingepakt en vervoerd wordt naar uw nieuwe woonst, kantoor of opslagruimte.

Bij Waasmove leveren we een persoonlijke aanpak die volledig is aangepast aan uw noden. We komen gratis langs om volledig vrijblijvend een gedetailleerde offerte op te maken.

Ons verhuisteam heeft jarenlange ervaring met verhuizingen en is gespecialiseerd in het veilig demonteren en monteren van meubels. Met behulp van ons ruim gamma aan verhuisliften kunnen we ook probleemloos tot op elke verdieping om zelfs de grootste meubels zonder schade te verhuizen.

Ook voor assistentie bij de opruiming van een zolder, kelder, opslagruimte of huis of villa kan u terecht bij ons. Wij zorgen ervoor dat het pand leeg achterblijft.

We werken van maandag op zondag aan dezelfde tarieven.

Meer informatie over onze prijsformules vindt u op onze prijslijst. Als u vragen hebt over onze verhuisdiensten in Oost-Vlaanderen of een vrijblijvende offerte wil vastleggen, bel ons dan vandaag nog op 0468/24 42 79 of 0484/50 00 00 of stuur even een email waasmove@outlook.be. Ons verhuisteam helpt je graag verder.

Contacteer ons voor een offerte!